Eren Et, İstanbul Göztepe’de lezzetli ve kaliteli hizmetini 1997 yılında tüketicisiyle buluşturdu. 100 m²’lik alan ile ilk işine başlayarak perakende satışın yanında müşteri portföyünü genişleterek restaurantları da ekledi. İlk günkü isteği, hırsı ve hizmet kalitesinden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla başarılarını sürdüren Eren Et, müşteri memnuniyetini ilke edinen ve tüketicinin zaman içinde değişen isteklerine cevap verebilecek kaliteli üretim anlayışını deneyim ve tecrübesini toptan sektörüne de taşıdı. 2005 yılında İstanbul Maltepe Küçükyalı İş Merkezi’nde 1000m²’lik alanda faaliyetlerini hızla sürdürmeye başladı. Kırmızı et, beyaz et parçalama-depolama, kıyma, hazırlanmış et karışımları toptan ve perakende satış yapan firmamızın amacı sektörde kalıcı, kurumsal ve alanında örnek bir işletme olmaktır. 
Eren et, yıllardır etin markası olarak devam ettiği kaliteli hizmet anlayışından yola çıkarak 2021 yılında yeni markası olarak Eren Et Geleneksel’i sektörle buluşturdu . Eren et geleneksel markasıyla, geleneksel yöntemler, yerli dana eti  ve yerli baharatların kullanılarak hazırlanan şarküteri ürünlerinde de %100 müşteri memnuniyeti düşünülerek  hem perakende hem de toptan satış bölümlerinde Eren Et Geleneksel ürünlerini satışa sundu.
Yeni markasının ilk ürünleri olan Kontrfile ve Antrikottan Çemensiz Pastırma, Kasap Sucuk, Fermente Sucuk Çeşitleri, Füme Ve Sosis Çeşitleri ile sektördeki yerini genişleterek daha büyük başarılara imza atmaya devam etmektedir.
 
Şirketimizin ana hedefi, bugüne kadar edindiği bilgi ve deneyimlerini kullanarak sektördeki güvenilir kalıcılığının devamlılığını sağlamaktır.Güvenilirliğin ve sürekliliğin garantisini sağlayacak tek şartın sadece kaliteli ürünler sunmak olmadığının bilincinde olan Eren Et; kendi kalitesini yurtiçinde ve yurtdışında kanıtlamıştır.Eren Et müşteri gereksinimlerini ve beklentilerini toplam kalite ve hijyen bilinciyle karşılamayı; yasa ve standartlara uygun; ve sürekli hizmet vermeyi amaç edinmiştir.
 

Misyonumuz

Eren Et, misyon olarak uluslararası kalite standartlarını özümsemiş personeli, katılımcı yönetim ve müşteri odaklı çalışma yapısıyla ve sevgiyle ürettiği doğal ve hijyenik ürünlerini müşterilerinin sağlıklı yaşam standartlarını yükseltecek şekilde onların değişen ihtiyaçlarına paralel olarak en uygun fiyatla ve en yüksek kaliteyle sunmak olarak belirlemiştir.
 
 

Vizyonumuz

Firmamız gücünü, tüketicinin göstermiş olduğu güvenden alarak, kurumsal organizasyon yapısını kurmuş ve toplam 50 çalışanı, araç filosu ve Göztepe’deki şubesiyle etkin bir satış ağı oluşturmuştur.Bunu gerçekleştirmek için vizyonunu; markasının bilincinde müşterisine inanan riskleri değerlendiren farklı çözümler sunabilen ürün odaklı sunum yapan sektörün lokomotif (öncü) firması olma yönünde belirlemiştir.
 
Değerlerimiz
Doğal kaynakları israf etmeden, gıda güvenliğini sağlayan kurallar içerisinde üretim yaparak insan sağlığını korumak. Ahlaki kurallara ve kanunlara saygılı olmak. Çevre ve doğaya gereken özeni göstererek üretim yapmak. Tüketicilerin et ürünleriyle ilgili doğru bilgilendirilmesine önem vermek, onların ihtiyaçlarına göre Türk damak tadına uygun, yüksek kalitede ve farklı lezzetlerde, güvenle tüketilebilecek yeni ürünler üretmek. Çalışanlarına verdiği değerle motivasyonu yüksek tutarak verimliliği artırmak. Teknolojinin de önüne geçerek, AR-GE çalışmalarıyla kaliteyi yükseltmek.

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

%100 DOĞAL ÜRÜN

ÜCRETSİZ KARGO

KAPIDA ÖDEME KOLAYLIĞI