Eren Et, 1997 yılında İstanbul Göztepe’de, lezzetini ve kaliteli hizmetini tüketicisiyle tanıştırdı.100 m² alan içerisinde günlük perakende satışı yanında portföyündeki müşteri çeşitliliğine restaurantları da ekleyip hedefine çok kısa bir zaman içerisinde ulaşmaya başladı. İlk günkü isteği, hırsı ve hizmet kalitesinden ödün vermeyen Eren Et, müşteri memnuniyetini ilke edinen ve tüketicinin zaman içinde değişen isteklerine cevap verebilecek kaliteli üretim anlayışını 20 yıllık deneyim ve tecrübesiyle toptan sektörüne de taşıdı. Küçükyalı İş Merkezinde 1000 m² lik alanda faliyetlerini sürdürmeye başladı.Güvenirliğin ve sürekliliğin garantisini sağlayan tek şartın sadece kaliteli ürünler sunmak olmadığının bilincinde olan Eren Et; kendi kalitesini yurtiçi ve yurtdışında da belgelendirmiştir.

Misyonumuz

Eren Et, misyon olarak uluslararası kalite standartlarını özümsemiş personeli, katılımcı yönetim ve müşteri odaklı çalışma yapısıyla ve sevgiyle ürettiği doğal ve hijyenik ürünlerini müşterilerinin sağlıklı yaşam standartlarını yükseltecek şekilde onların değişen ihtiyaçlarına paralel olarak en uygun fiyatla ve en yüksek kaliteyle sunmak olarak belirlemiştir.

Vizyonumuz

Firmamız gücünü, tüketicinin göstermiş olduğu güvenden alarak, kurumsal organizasyon yapısını kurmuş ve toplam 50 çalışanı, araç filosu ve Göztepe’deki şubesiyle etkin bir satış ağı oluşturmuştur.Bunu gerçekleştirmek için vizyonunu; markasının bilincinde müşterisine inanan riskleri değerlendiren farklı çözümler sunabilen ürün odaklı sunum yapan sektörün lokomotif (öncü) firması olma yönünde belirlemiştir.

Değerlerimiz

Doğal kaynakları israf etmeden, gıda güvenliğini sağlayan kurallar içerisinde üretim yaparak insan sağlığını korumak.
Ahlaki kurallara ve kanunlara saygılı olmak.
Çevre ve doğaya gereken özeni göstererek üretim yapmak.
Tüketicilerin et ürünleriyle ilgili doğru bilgilendirilmesine önem vermek, onların ihtiyaçlarına göre Türk damak tadına uygun, yüksek kalitede ve farklı lezzetlerde, güvenle tüketilebilecek yeni ürünler üretmek.
Çalışanlarına verdiği değerle motivasyonu yüksek tutarak verimliliği artırmak.
Teknolojinin de önüne geçerek, AR-GE çalışmalarıyla kaliteyi yükseltmek.